Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Još jedna povreda u francuskoj reprezentaciji pred Euro 2016

Još jedna povreda u francuskoj reprezentaciji pred Euro 2016. Manchester Unitedov napadač Anthony Martial neće igrati u Francuskoj prijateljskoj utakmici protiv Kameruna u ponednjeljak zbog ozljede zadnje lože, kaže trener reprezentacije Didier Deschamps.

Još jedna

Martial, koji je imenovan u momčadi od 23 igrača u svojoj zemlji za nadolazeće Europsko prvenstvo, ne očekuje se da će izostati sa turnira, ali neće igrati protiv afričke ekipe u Nantesu.

“Martial ima bolove u zadnjoj loži”, rekao je u nedelju DEschamps. “On je završio sezonu kasno. Neću riskirati sutra i vjerovatno da on neće igrati u toj utakmici.”

“Nema sumnje o sudjelovanju Martiala na Euru. Njegov problem sa zadnjom ložom je samo do umora.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

20-godišinjak je postigao 18 golova u 56 utakmica za Manchester United, otkako je prešao iz Lige 1, to jest Monaca za 50 milijuna eura prošlog ljeta, a veliki je dio Deschampsovih planova za Euro ovog ljeta.

Martial je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije svoje zemlje. Sa reprezentacijom do 19 godina je na Europskom prvenstvu 2013. u Litvaniji stigao do finala u kojem su poraženi od reprezentacije Srbije.

Za seniorsku reprezentaciju je debitovao 4. septembra 2015. u prijateljskoj utakmici sa Portugalijom kada je u igru ušao 16 minuta pre kraja utakmice umesto Karima Benzeme. Prvi put je bio starter 11. oktobra na prijateljskoj utakmici sa reprezentacijom Danske

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: