Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

KALKULACIJA: Scenariji koji vode Hrvatsku u osminu finala Eura 2016

Kalkulacija i izuzetno detaljni scenariji opisuju kako Hrvatska može napredovati u sljedeći krug na Euru 2016. Hrvatska ulazi u završnu utakmicu protiv Španjolske, gdje za petama ima razočaravajuću utakmicu sa Češkom u kojoj su izgubili dva gola vodstva.

Kalkulacija

No, taj rezultat vjerovatno neće utjecati na njihove šanse u skupini, još uvijek bi trebali pobijediti Španjolsku ukoliko bi željeli osvojiti skupinu. No, Španjolska još uvijek nije primila gol, te će u tu utakmicu dolaziti iz pobjede od 3-0 nad Turskom.

Screenshot_50

Ako Hrvatska pobijedi Španjolsku, oni će osvojiti skupinu D i igrati će protiv trećeplasirane ekipe iz skupine B, E ili F u osmini-finala.

Screenshot_51

Ako Hrvatska odigra neriješeno protiv Španjolske, onda bi završili na drugom mjestu i u osmini-finala igrali bi protiv pobjednika skupine E, bez obzira na to što se dogodi u utakmici Češke protiv Turske.

[su_bet365_euro2016_copy]

Ako Hrvatska izgubi protiv Španjolske, njihova sudbina ovisi o ishodu Češke protiv Turske. Hrvati bi trebali navijati protiv Češke, u nadi da će Turci pobijediti ili izvući neriješen rezultat, što bi Hrvatskoj garantovalo drugo mjesto. Ako Češka Republika pobijedi Tursku, Hrvatska bi mogla završiti na trećem mjestu, ovisno o gol razlici između njih i Češke Republike. Neki scenariji završavaju na ‘fair play’ igri (u nekim slučajevima i penalima) što ne bi odgovaralo Hrvatskoj, čiji navijači su bacali baklje na terenu protiv Češke.

Ipak, najgori slučaj za Hrvatsku je treće mjesto sa četiri boda, a to će najvjerovatnije biti dovoljno da prođu u osminu-finala. Bet365 kladionica nam daje koeficijent od 1.90 da će Hrvatska biti elminirana u osmini finala, dok je 51.00 da neće proći skupinu.

Screenshot_52

Hrvatska 1

[su_betathome5besplatno]

Oznake: