Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Legendarni brazilski nogometaš, Pele ima važnu poruku za Rashforda

Legendarni brazilski nogometaš, Pele savjetovao je najmlađeg igrača engleske reprezentacije na Europskom prvenstvu, Marcusa Rashforda da ne pokazuje strah na predstojećem Euru u Francuskoj.

Pele

18-godišnji nogometaš Manchester Uniteda, Marcus Rashford našao se na spisku engleske reprezentacije unatoč svojim godinama, a izbornik Engleske Roy Hodgson dvoumio se koga će uvrstiti na konačan spisak – Rashforda ili Drinkwatera. Na kraju se ipak odlučio za igrača Uniteda, Marcusa Rashforda.

Nakon fantastične završnice minule sezone, wonderkid Manchester Uniteda nastupit će na Euru. Rashford je postigao gol u Premiershipu na svom debiju za United, a isto tako postigao je gol i u Ligi Europe. Nedavno je pogodio i za Englesku protiv Australije u kojoj su ‘Tri lava’ slavila sa 2-1, a Rashford je postao najmlađi debitant koji je pogodio na svom prvom nastupu.

Pele, prema mnogima najveći nogometša ikada savjetovao je Rashforda da ne pokazuje strah.

“Danas nisu važne godine. Važno je biti spreman. Ali, nikada, nikada, nemojte se plašiti.”, izjavio je Pele uoči utakmice između Engleske i Portugala u završnom dijelu priprema za Eruo.

“Želim mu sreću kao što sam ja imao u životu. Postoji veliki pritisak, ali mislim da on mora biti siguran u sebe.”

“Prije nego što sam osvojio Svjetsko prvenstvo prvi puta, treneri su mi rekli da sam ovdje jer sam dobar igrač i da se ne plašim ostalih jer su stariji od mene. To je moja poruka i za Rashforda.”, rekao je legendarni Pele.

Engleska će na Euru nastupiti u grupi B sa Rusijom, Walesom i Slovačkom

[su_bet_at_home_o_la_la]

Oznake: