Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Leicester neće dovesti zvijezdu sa Eura 2016: Ne žele platiti 20 milijuna funti

Leicester neće dovesti zvijezdu sa Eura 2016. Premierligaški prvak Leicester City navodno više nije zainteresovan za Robbie Bradyja zbog Norwich Cityjeve želje za velikom naknadom.

Leicester neće

Brady, koji je impresionirao na Euru 2016 sa Republikom Irskom, ispao je sa Kanarincima prošle sezone i želi povratak u Premier ligu, prema pisanju Daily Mirrora.

Njegove nade za priključenje Leicesteru su sada vrlo daleke, gdje izvor sugerira da je Norwich stavio cijenu od 20 milijuna funti na svog igrača.

U izvješću se tvrdi da su Lisice prekinule sve razgovore oko mogućeg transfera, iako je Brady privukao interes West Ham Uniteda.

Bradyova cijena je narasla zbog njegovih nastupa na Euru 2016. On je zabio važan gol protiv Italije, koji im je omogućio prolazak u nokaut fazu.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

U osmini finala su igrali sa Francuskom, gdje je on postigao gol iz penala, što im je dalo vodstvo protiv domaćina, ali nisu mogli izdržati i eliminirani su.

Ipak, Brady se vraća sa obnovljenim ugledom i Lisice su ga naizgled željele dodati svojoj momčadi u pripremama za nogometu u Ligi prvaka.

Mnogo više utakmica će igrati Leicester i to znači da će morati praviti povremene rotacije, što potencijalno vodi do vrlo napornog i zauzetog prijelaznog roka za Claudio Ranierija.

Screenshot_2

Screenshot_3

UPLATI

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: