Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Luka Modrić: Tada sam plakao kao malo dijete

Jedan od najboljih hrvatskih igrača koji će nastupiti na Europskom prvenstvu u Francuskoj, Luka Modrić u razgovoru za španjolske novine Marca pričao je o situaciji u reprezentaciji uoči Europskog prvenstva, također je otkrio koji je najteži trenutak u njegovoj karijeri.

Luka Modrić

Modrić se prisjetio reprezentacije Hrvatske iz 1998. godine, te je rekao da je od tih igrača najsličniji Zvonimiru Bobanu.

“Od one generacije iz Francuske ’98, rekao bih da sam najsličniji Zvonimiru Bobanu. Bio je moj idol, nosio dres s brojem 10, ali i zbog toga kakva je osoba bio i kako je igrao te zbog svega što znači za Hrvatsku. Mislim da sam mu jako sličan. Zbog razmišljanja i mentaliteta”, izjavio je Modrić.

Igrač Real Madrida je dodao da se osjeća ponosno kada obuče dres hrvatske reprezentacije.

“Kada obučem hrvatski dres osjećam ponos. Zbog svega što se dogodilo, zbog naše povijesti”, istaknuo je.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Reprezentacija Hrvatske odigrat će utakmicu protiv Španjolske 21. lipnja u Bordeauxu.

“Opet protiv Španjolske. Grupa je jako teška. Turska je naš prvi protivnik i s njima imamo prošlost. Kasnije Češka i za kraj Španjolska. Ključna je prva utakmica. Pobijedimo li bit će nam lakše kasnije”, rekao je Modrić.

“Nadam se da ćemo do utakmice sa Španjolskom osigurati prolaz u iduću fazu jer je to jedna od najboljih reprezentacija na svijetu pa će biti teško”, istaknuo je.

Na pitanje novinara španjolske Marce koji mu je najteži trenutak u karijeri, veznjak je odgovorio da je to utakmica protiv Turske 2008. godine.

“Koliko sam tada samo plakao, kao malo dijete… Bio je to moj najteži poraz, ispali smo nakon penala.”

Oznake: