Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Lukaku: Nakon ove pobjede sve će ići na bolje

Belgija je danas savladala Irsku sa 3-0, a dva gola postigao je napadač Romelu Lukaku. U prethodnoj utakmici Belgija nije ispunila očekivenja te je poražena od italijanske reprezentacije sa 2-0.

Lukaku

Međutim, napadač Evertona i belgijanske reprezentacije, Romelu Lukaku vjeruje da će nakon ove pobjede biti sve bolje za Belgiju, a također je priznao da u taboru reprezentacije i nisu bili baš najzadovoljniji nakon poraza od Italije, te da atmosfera i nije bila na zavidnom nivou.

Svoj prvi gol Lukaku je danas postigao u 48. minuti na asistenciju Kevina de Bruynea, a drugi je dvadesetak minuta kasnije kada mu je asistirao igrač Chelseaja, Eden Hazard nakon nevjerovatnog prodora.

Svoju posljednju utakmicu u grupi Belgija će igrati protiv Švedske odakle trebaju dobiti samo jedan bod za prolazak dalje.

“Vrlo sam miran, kao i cijeli tim. Imali smo sastanak prije dva tri dana, gdje je svatko mogao izraziti svoje mišljenje, i da, dobro smo danas igrali.”, rekao je Lukaku za UEFA.com

“Tim je odgovorio veoma dobro, i učinili smo ono što smo morali, igrali so dobar nogomet i nismo primili gol. Sada se okrećemo na sljedeću utakmicu. Imamo još puno posla, svatko želi pobijediti i svi će dati sve od sebe.”, riječi su Lukakua.

[su_betathome5besplatno]

Lukaku je svoj gol proslavio tako što je potrčao ka klupi Belgije gdje se našao u zagrljaju sa izbornikm Wilmotsom, ali kako on kaže htio je nešto drugo.

“Moj brat, Jordan je bio na klupi, a htio sam da proslavim sa njim. On je uvijek bio tu za mene, pa sam htio zahvaliti za to.”

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: