Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Mandžukić: “Danas nikome nije lako zabiti gol”

Reprezentacija Hrvatske je ‘razbila’ nacionalni tim San Marina na Rujevici sa čak 10-0, i tako odradili posljednju pripremnu utakmicu uoči Europskog prvenstva u Francuskoj koje će se igrati od 10. lipnja do 10. srpnja.

Mandžukić

Tri gola za Hrvatsku već u prvom poluvremenu postigao je igrač Juventusa, Mario Mandžukić koji je nakon utakmice rekao da je atmosfera na utakmici bila sjajna, te da je bilo lijepo igrati na Rujevici.

“Atmosfera je bila sjajna, pozitivna, i to nas veseli. Navijači su nas podržavali na svaki potez i uistinu je bilo lijepo igrati”, naglasio je trostruki strijelac iz prvog poluvremena, Mario Mandžukić.

“Najvažnije je da smo bili ozbiljni od prve minute, tijekom cijele utakmice i da smo toliko zabijali. Danas nikome nije lako zabiti gol. Trebamo ovakvi i ostati te se pripremiti za ono što nas čeka na Europskom prvenstvu”, nastavio je.

Što navijači mogu očekivati od Vatrenih u Francuskoj?

“Svjesni smo svoje kvalitete, znamo kakve igrače imamo i nadamo se pobjedama”, rekao je Mandžukić.

Izbornik hrvatske reprezentacije, Ante Čačić rekao je da je zadovoljan nakon današnje pobjede, te da mu je drago jer nije vidio neozbiljnost na večerašnjoj utakmici.

“Čestitam igračima jer su bili motivirani od prve minute, bili su gladni kolektivne igre i akcija. Pokazali su angažman, nije bilo neozbiljnosti, premda ovakav protivnik ponekad ne nudi pravi podražaj. No, učinili smo sve da budemo zadovoljni i raduje nas što smo postigli toliko pogodaka. Posebno je važno da su to činili naši igrači u vrhu napada”, sažeo je hrvatski izbornik Ante Čačić.

Hrvatska će na Euru igrati u grupi D u kojoj se još nalaze i Španjolska, Turska i Češka.

[su_betfair_200eura] [frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: