Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Mario Mandžukić otkrio koji su aduti hrvatske reprezentacije

Reprezentacija Hrvatske jučer je stigla u Normandiju, te se smjestili u hotelu Barriere du Golf, te odmah zatim nastavili sa završnim pripremama uoči početka Europskog prvenstva u toj zemlji. Hrvatski napadač, Mario Mandžukić rekao je da su prvi dojmovi dobro, te da je sve na svome mjestu i da o Deauvilleu može reći samo najbolje.

Mario Mandžukić

“Prvi dojmovi su jako dobri, sve je na svom mjestu i lijepo su nas dočekali, a drago mi je da smo mogli obradovati djecu koja su nas došla gledati na otvorenom treningu. Danas već radimo znatno ozbiljnije, a svi su ljubazni i mogu o Deauvilleu reći samo sve najbolje”, ispričao je Mario Mandžukić.

Na pitanje novinara šta su aduti hrvatske reprezentacije, napadač Juventusa i hrvatske reprezentacije je odgovorio:

“Svaka je utakmica teška na Europskom prvenstvu, a naši aduti moraju biti srce, borbenost i trčanje. Budemo li to imali, bit će nam puno lakše dobivati utakmice. Uvijek je lijepo otvoriti natjecanje pobjedom, tada poraste samopouzdanje, a jako respektiramo Tursku. Oni su fanatični na terenu, ali svjesni smo svojih kvaliteta. Međutim, te kvalitete s papira moramo prenijeti na teren i budemo li svi kao jedan uvjeren sam da možemo pobijediti. Sviđa mi se što izbornik misli da moramo više gledati što mi možemo dobro napraviti nego što može protivnik”.

Mandžukić je rekao da je prvi cilj prolazak skupine, a za dalje će vidjeti, te dodaje da je u drugom krugu sve moguće. Popularni ‘Mandžo’ ne želi se prisjećati utakmice protiv Turske iz 2008. godine.

“Ovo je sasvim nova utakmica i nema potrebe vraćati se na ono što je bilo prije. To me ne zanima i teško je uspoređivati tadašnju Tursku s današnjom. Bio sam suigrač Ardi Turanu, znam dosta njihovih igrača, ali naš izbornik će nas upozoriti i na njihove mane”

[su_bet_at_home_o_la_la]

Oznake: