Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Mnogo sam patio kada sam saznao da neću igrati na Euru, tvrdi Verratti

Mnogo sam patio kada sam saznao da neću igrati na Euru, tvrdi Verratti. Italijanski veznjak Marco Verratti je rekao da je patio kada je znao da će propustiti Europsko prvenstvo, ali je bio zahvalan u vjeru koja je pokazana u njega.

Mnogo sam

Verratti je odigrao samo šest utakmica u Ligi 1 od nove godine kako se i dalje borio sa dugoročnim problemom sa bruhom.

U početku se vjerovalo da će biti u mogućnosti da se oporavi na vrijeme za Europsko prvenstvo, ukoliko mu ostatak sezone bude pušteno da odmara od strane PSG-a.

No to nije bio slučaj i Verratti će sada biti van terena nekoliko mjeseci, a za talijanski Ansa je rekao da je njegova tuga ogromna zbog toga što je povrijeđen.

Verratti je za Football-Italia rekao: “Euro je bio moj plan ovog ljeta, kao što sam i ja dio velike reprezentacije, oni su imali vjeru u mene i osjetio sam se vrlo važnim.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Patio sam mnogo i teško mi je palo kada sam saznao da ću propustiti turnir zbog ozljede, ali nogomet je takav. Sada samo trebam da se usredotočim na oporavak što prije moguće.”

Verratti je viđen od mnogih u Italiji kao nasljednik Andrea Pirlo-a u reprezentativnom veznom redu, s načinom na koji zadržava i koristi loptu.

Ove sezone u ligi on ima točnost pasova od 93%, ali bez njega, klub je ponovo ispao iz četvrt-finala Lige prvaka.

Italijanski trener Antonio Conte, koji će preuzeti Chelsea nakon turnira, tek treba odlučiti tko će biti odsječen od momčadi koja ide na Euro u Francusku.

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: