Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Moj san je da igram za Chelsea, objasnio je Giaccherini

Moj san je da igram za Chelsea, objasnio je Giaccherini. Emanuele Giacherinijev agent je rekao da bi njegov klijent volio da zatvori ljeto transferom u Chelsea nakon što Italija završi svoje putovanje po Francuskoj i Euru 2016.

Moj san je

31-godišnjak ulazi u posljednju godinu ugovora u Sunderlandu, a nakon što je isporučen u Bolognu prošle sezone, izgleda da odbrojava svoje dane na stadionu svjetlosti.

Giaccherini je u Francuskoj dokazao da ugodno igra u 3-5-2 sustavu za Italiju, koju predvodi Antonio Conte, a koji će također preuzeti Chelsea poslije Eura 2016.

Agent Furio Valcareggi razgovarao je o sposobnosti Giaccherinija u nedavnom intervjuu i rekao da je Conte oduševljen ovim igračem. On je također podsjetio da bi on mogao biti potencijalni transfer Conte-a u Chelseaja ovog ljeta.

[su_slovacka__engleska_netbet]

“Giaccherini je igrač koji je odigrao 80% utakmica za Juventus u veznom redu sa Paulom Pogbom, Andrea Pirlom i Arturo Vidalom i Claudio Marchisiom”, rekao je Vacareggi za Sport Italija.

“Conte ga puno voli i prelazak u Chelsea mu je san. Još uvijek je prerano govoriti o njegovoj budućnosti. Nakon Eura, tko ga bude htio dovesti neće morati platiti visoku naknadu Sunderlandu.”

Oznake: