Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

On može biti naš ‘Marcus Rashford’, objasnio je O’Neill

On može biti naš ‘Marcus Rashford’, objasnio je O’Neill. Michael O’Neill vjeruje da Grigg može biti ekvivalent od Marcus Rashforda nakon što je pozvao igrača Wigana u svoju ekipu od 23 igrača koji idu na Euro 2016 u Francusku.

On može

Dok je izuzetni Rashford zabio svoj prvi pogodak za reprezentaciju Englesku u petak navečer, Grigg je postigao pogodak u pobjedi protiv Bjelorusije u Windsor Parku – četiri godine nakon pobjede prve od posljednjih devet utakmica.

Potvrđeno je da je odluka O’Neilla za odabir Grigga, koji je postigao 28 golova za Wigan u Ligi One ove sezone, ispred Ross Countyjevog Liam Boyce-a, bila jedna od najtežih što se tiče njegove ekipe koju vodi za Francusku.

Na pitanje hoće li Grigg, koji ima 24 godine, biti Sjeverno Irski ‘Rashford’, O’Neill je rekao: “Zašto ne? Najvažnija stvar koju bilo koji igrač može imati na reprezentativnoj razini je da dobije povjerenje.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Stavio sam ga u drugu momčad prije četiri godine (protiv Nizozemske). Tu je bio proces za njega, morao se osjećati kao da pripada momčadi. On je na tom mjestu sada, zbog onoga što je učinio na klupskoj razini.”

“Najteži izbor mi je bio između Liam Boyce-a i Will-a, da budem iskren. Liam je imao odličnu prvu polovicu sezone, ali onda je dobio ozljedu ruke i mislim da nije bio tako dobar u drugoj polovici sezone. Bila je to teška odluka, ali mislim da je bila ispravna.”

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: