Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Najbolji tenisač svijeta, Novak Đoković otkrio za koga je navijao na Europskom prvenstvu

Najbolji tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković otkrio je za koga je navijao na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u nogometu koja se održava u Francuskoj od 10. lipnja, a ostale su još dvije utakmkice. Finalna utakmica će se igrati 10. srpnja na Stade de Franceu.

Novak Đoković

Srbija, odakle dolazi Novak Đoković, nije se uspjela plasirati na europski šampionat, tako da je Đoković morao da potraži drugog favorita na Europskom prvenstvu. U intervjuu za srbijanski sportski list, Žurnal, Đoković je rekao da je navijao za Hrvatsku, ali da su nažalost oni ispali. Komentarisao je također i Srbiju za koju je rekao da se nada da će se plasirati na Svjetsko prvenstvo koje se 2018. godine igra u Rusiji.

“Srbije nema, ali se nadam da će igrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Na Europskom prvenstvu sam navijao za Hrvatsku, ali su ispali.”, rekao je Đoković koji je na prvom mjestu ATP liste već više od 200 tjedana. To mjesto je zauzeo 7. srpnja 2014. godine.

Đoković je u svojoj karijeri dva puta osvajao US Open, jednom Rolland Garros, tri puta Wimbledon i čak šest puta Australian Open. Na Wimbledonu ove godine, Đoković je izgubio u trećem kolu od američkog tenisača Sama Querryja u četiri seta. Meč je zbog kiše trajao dva dana, a porazom je prekinut niz od 28 Grand Slam turnira na kojima je stizao makar do četvrtfinala, kao i rekordni niz od 30 dobivenih mečeva na Grand Slam turnirima.

[su_bet365_euro2016_copy] [frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: