Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Nakon pobjede nad Škotskom: Za Euro se spremamo već dvije godine

Nakon pobjede nad Škotskom, Francuska se za Euro sprema već dvije godine. Unatoč problematičnoj organizaciji Eura 2016, Francuska je pokazala da je spremna za turnir pobjedom protiv Škotske u Metzu sa 3-0 u svojoj posljednjoj pripremnoj utakmici u subotu.

Nakon pobjede

Dvostruki pogodak od Olivier Girouda i gol glavnom od svog kolege iz Arsenala Laurent Koscielnyja, sve u prvom poluvremenu, napravilo je veliku razliku između dva tima.

Ako je sama zemlja ugrožena društvenim sukobom i vremenu opterećenom strahom od terorizma, Didier Deschampsov tim je imao tešku organizaciju i pripreme. Također i Karim Benzemina afera i ozljede ključnih igrača u obrani.

Međutim, stvarnost je da je Francuska zaslužila svoju oznaku kao jedan od favorita za osvajanje turnira i prije svega ovoga.

“Mi ćemo biti spremni. Pripremali smo se posljednje dvije godine”, rekao je Deschamps, čija ekipa će otvoriti Euro 2016 protiv Rumunjske na Stade de France-u u petak.

[su_bet_at_home_o_la_la]

“Ovo je dobro za povjerenje. Pokazali smo da smo sposobni postizati golove i nismo primili niti jedan. Mogli smo zabiti pogodak više u drugom poluvremenu. To je pozitivno, ali mi se ne zanosimo.”

“Teško će biti protiv Rumunjske u petak, ali ovo je naša posljednja pripremna utakmica i uvijek je dobro završiti u visokom i dobrom rezultatu.”

Unatoč nedostatku napadača Real Madrida Benzeme, marginaliziran zbog njegove implikacije na Mathieu Valbuenu i ucjene o sex-snimci, ova ekipa opet ima veliki napadački potencijal.

Oznake: