Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Nakon što je oborio rekord na Euru 2016, Ramsey neće igrati u polufinalu protiv Portugala

Nakon što je oborio rekord na Euru 2016, Ramsey neće igrati u polufinalu protiv Portugala. Aaron Ramsey je postavljen da propusti prvo polufinale za Vels, nakon što je dobio jednu utakmicu suspenzije, kada je prikupio dva žuta kartona na turniru.

Nakon što je oborio

Vels će sada da se suoči sa Ronaldom i Portugalom na Euru 2016. u polufinalu, ali nedostajat će im jedan od najvažnijih igrača, Aaron Ramsey.

Arsenalov igrač je priznao da je drugi karton dobio nakon njegove naivne odluke da preda loptu na pola centra.

Njegov izostanak bi mogao biti veliki korak unazad za Vels, jer je bio ključni doprinos golovima, sa četiri asistencije i golom, te je stoga doprinio i obrani.

Ramseyeva stopa rada na ovogodišnjem Europskom prvenstvu je bila vrlo intezivna, zbog koje je Gareth Bale uživao u slobodnoj ulozi u timu.

[su_bet365_euro2016_copy]

Dakle, Ramsey je postao prvi igrač koji je upisao dvije asistencije u jednoj utakmici na eurima, protiv Belgije. Njegovo dodavanje i pokreti su bili radost za gledati ako ste navijač Arsenala.

Njegov izosotanak će sigurno naštetiti Velsu protiv Portugalove čvrste obrane na razne načine. Dodavanja, kretanja i stvaranje prilika ga je načinilo ključnim igračem osim Gareth Balea.

Dakle, trebalo je rasteretiti Baleova ramena. Turnir se samo može završiti za Ramseya ako Vels ne uspije osigurati pobjedu protiv Portugala.

Screenshot_54

UPLATI

[su_bet365_euro2016_copy] [frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: