Ne smijemo se zanositi, još uvijek imamo prostora za poboljšanje, tvrdi Conte

Ne smijemo se zanositi, još uvijek imamo prostora za poboljšanje, tvrdi Conte. Italijanski trener Antonio Conte ostaje oprezan uoči Eura 2016. gdje njegov tim i dalje ima prostora za poboljšanje.

Ne smijemo

Antonio Conte je naglasio da Italija ne može priuštiti da ih ponese njihova pobjeda protiv Finske u ponedjeljak od 2-0, kako su završili svoje pripreme za Euro 2016, gdje prvu utakmicu igraju protiv Belgije.

Italija se nada da će na predstojećem turniru u Francuskoj ići do kraja nakon što su došli u finale na Euru 2012, ali Conte je upozorio da još uvijek imaju mnogo posla.

“Mi još uvijek radimo i moramo ostati na tlu”, rekao je trener Italije za novinare.

“Ima još tjedan dana, mi ćemo raditi na taktici i intenzitetu.”

[su_sportingbet_euro2016]

“Mnogo šutiramo na gol i potrebno nam je samo malo više sreće. Euro 2016 će biti težak, ali siguran sam da ćemo dati sve od sebe.”

“Prije svega, ja vodim velike ljude i fudbalere. Svi naporno rade. Nadam se da se dečki mogu osjećati zadovoljno. Moramo ići koliko god možemo, dajući sve i bez žaljenja.”

Thiago Motta se borio da bi napravio utjecaj protiv Finske, ali Conte je bio brz i branio je veznjaka PSG-a.

“To je neizbježno kako bi se Motta poboljšao fizički”, dodao je Conte.

“On se vratio iz problema sa kondicijom.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Oznake: