Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Nevjerovatne stvari dešavale su se turskoj reprezentaciji

Turska umjesto priprema za predstojeće Europsko prvenstvo, i organiziranje igrača, ima i drugih briga. Nevjerovatne situacije dešavaju se izbornik-u Fatihu Terimu, a samo je 15 dana ostalo do Europskog prvenstva.

izbornik

Naime, Gökhan Töre, nekadašnji igrač Bešiktaša kojeg je vodio Slaven Bilić, nedavno se našao u noćnom klubu, te se zadesio u pucnjavi, a on je pogođen u rame. Da stvar bude još nevjerovatnija, našao se i u svađi u kojoj se prijetilo oružjem. Ali, svađa između trojice turskih igrača! Da, dobro ste pročitali, sva trojica igraju u reprezentaciji Turske.

Riječ je o njemu, Hakanu Calhanogluu koji je postigao gol za Tursku u prijateljskoj utakmici protiv Engleske na Etihadu u nedelju, a u svađi je još učestvovao i Omer Toprak, prenose turski mediji.

Ali, to nije sve! Od tog susreta, Omer Toprak i Gokhan Tore su i dalje u svađi, a turski mediji špekulišu da je to zbog žene jednog od ove dvojice igrača. Tore i Toprak ne žele biti u istom timu koji će igrati na Europskom prvenstvu, tako da je Fatih Terim morao poduzeti neke mjere.

Izbornik Terim se odlučio da iz reprezentacije udalji igrača Bayera iz Leverkusena, Omera Topraka.

Za kraj još jedna nevjerovatna priča iz turskog nogometa, doduše klupskog. Predsjednik Fenerbahčea, Aziz Yıldırım navijao je da se njegov igrač i turski reprezentativac, Caner Erkin rastane od svoje žene koja ga varala sa turskim pjevačem, Berkayjem i to godinama!

Podsjetimo, Turska će na Europskom prvenstvu u Francuskoj igrati u grupi D sa Španjolskom, Hrvatskom i Češkom.

[su_betfair_200eura] [frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: