Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Nevjerovatni rekord koji će Dimitri Payet sigurno oboriti na Euru 2016

Nevjerovatni rekord koji će Dimitri Payet sigurno oboriti na Euru 2016. Dimitri Payet je imao izvanrednu kampanju na Euru 2016 do sada, a on je na rubu razbijanja rekorda kojeg dugo održava još jedan francuski talisman, Zinedine Zidane.

Nevjerovatni rekord

Nevjerovatno, Payet – koji je postao otkucaj srca domaćina ovogodišnjeg Eura. Samo je jednu šansu daleko od najproduktivnije kampanje od strane Francuza od 1980, nakon što je već stvorio 14 šansi za svoje suigrače.

Unatoč tome što je igrao samo dvije utakmice, plejmejker West Hama je jednu šansu daleko od 15 kojih je stvorio Zidane još 2004. godine, iako je menadžer Real Madrida imao cijeli turnir (i dvostruko više utakmica) da bi stvorio te šanse.

[su_betathome5besplatno]

Payet je zapravo stvorio dvostruko više šansi kao jedan od najboljih na turniru. Prati ga Marouane Fellaini, koji je stvorio sedam prilika u belgijskom sukobu sa Italijom.

David Silva, Granit Xhaka i Vladimir Weiss zaokružuju prvih pet sa šest stvorenih šansi, iako su Xhaka i Weiss igrali utakmicu više od španjolskog maestra.

Niti jedan igrač na turniru do sada nije bio uključen u više golova od Payeta, što je ujedno i najveći rekord od Zidane-a u 2004. godini.

[su_bet_at_home_o_la_la]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[/su_bet_at_home_o_la_la]

29-godišnjak će gotovo sigurno zasjeniti taj rekord u završnoj utakmici skupine protiv Švicarske. Ako on i dalje nastavi impresionirati, klupski menadžer Slaven Bilić – koji je proslavio njegov gol u ponedeljak navečer u nevjerovatnom stilu – suočit će se sa velikom borbom da ga zadrži na Olimijskom stadionu.

Koeficijent na Dimitri Payeta da će biti igrač Eura 2016 je 4.33. Krenuo je dobrim putem, vrijedi riskirati.

Screenshot_35

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: