Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Njemačka policija upozorila Francuze na terorističke napade

Njemačka policija upozorila Francuze na terorističke napade. Kriminalistička policija Njemačke (BKA) je izdala jasno upozorenje mogućih islamističkih napada na nogometnom turniru Euro 2016. Milijun navijača će zbog toga propustiti turnir u Francuskoj.

Njemačka policija

Njemački Bild je izvijestio u četvrtak da su reprezentacije koje sudjeluju u turniru vrlo ranjive.

Zbog svoje kolonijalne povijesti i njezina vojna angažmana u borbi protiv islamske države, Francuska ostaje glavna meta ‘islamistički motiviranih počinitelja”, navodi se u dokumentu.

‘Simboličke’ i ‘lahke’ mete koje privlače velike medijske pozornosti, te korelaciju visoko očekivanih žrtava, što je također velika mogućnost, doda je BKA. Proteklog vikenda, direktor Europola Rob Wainwright je već upozorio na moguće terorističke napade na Euru 2016.

[su_betfair_200eura]

Turnir koji se održava u Francuskoj između 10. lipnja i 10. srpnja, dolazi za samo nekoliko mjeseci nakon što su bombaši samoubojice pokušali ući u Stade de France tijekom međunarodne nogometne utakmice između Francuske i Njemačke.

Unatoč neuspjelom pokušaju, oni i druga dva organizirana trio-a, ubili su oko 130 ljudi u Parizu u jednom od najsmrtonosnijih terorističkih napada koje je Francuska vidjela.

Nekoliko dana k asnije, utakmica između svjetskog prvaka i Nizozemske u Hannoveru je otkazana zbog straha od sličnog napada.

Oznake:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?