Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Ole Gunnar Solskjaer: Rooney je ‘kao Paul Scholes’

Legendarni napadač Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer rekao je da bi Wayne Rooney trebao biti starter engleske rerezentacije na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Rooneyjevi nastupi u sredini terena ove sezone impresionirali su trenera Moldea, Ole Gunnara Solskjaera koji je rekao da Rooney igra ‘kao Paul Scholes’.

Rooney

Solskjaer je bio član tima Manchester Uniteda koji je osvojio Premier ligu, FA kup i Ligu prvaka 1999. godine, a sam Solskjaer je bio odlučujući igrač u finalu Lige prvaka.

Ole Gunnar Solskjaer smatra da Wayne Rooney diktira igru, te da bi bez imalo razmišljanja trebao biti u prvom timu engleske reprezentacije.

“Wayne Rooney bi trebao biti starter na Euru, ali na kojoj poziciji, to je pitanje. Ne misli da Rooney može biti samo broj 9 ili 10. On može igrati na bilo kojoj poziciji, jedan od tri u veznom redu bi bila njegova najbolja pozicija.”, smatra bivši igrač Uniteda.

“Ja ga uspoređujem sa Paulom Scholesom. Rooney je malo brži igrač, eksplozivniji kao napadač, ali vidjeli ste da može igrati desnog beka, lijevog beka, uvijek će dati 100 posto od sebe.”

“Ne bih oklijevao ni da ga stavim u vezni red jer on diktira tempo, on uživa igrajući nogomet kao Scholes. Sada je opet u formi, mislim da Engleska s njim može daleko dogurati na Euru.

Solskjaer je iskoristio priliku i da komentariše trenutnu situaciju Uniteda koji sutra igra finale FA kupa protiv Crystal Palacea.

“Velika utakmica za United, bitno je da se vrate na pobjedničke staze. Prošlo je dosta vremena otkad na Old Trafford nije došao trofej. Van Gaal u Unitedu ima najbolji posao na svijetu, 99,9% nogometnih ljudi bi željeli taj posao, to je povlašteni položaj.”

[su_betfair_200eura] [frontpage_news widget=”29854″ name=”EURO 2016 – VIJESTI”]

Oznake: