Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Otkriveno zbog čega Milorad Mažić nije sudac finalne utakmice EP

UEFA je objavila da će Mark Clattenburg biti sudac u nedeljnom finalu Eura 2016. između Portugala i Francuske. Međutim, sudac finala je trebao biti Milorad Mažić, ali onda se u finale plasirao Portugal…

Milorad Mažić

Odluka iz upravnog tijela Europske nogometne organizacije obilježava nezaboravnih nekoliko mjeseci za Clattenburga, koji je također sudio finala Lige prvaka i FA kupa u svibnju.

41-godišnjak postaje samo drugi sudac koji će dijeliti pravdu u oba Europska finala u istoj godini nakon što je to uradio Pedro Proenca u 2012., dok je bio prvi u povijesti da dijeli pravdu u finalu FA kupa i Lige prvaka u istoj sezoni.

Sucu Premier lige će se pridružiti engleski pomoćnici Simon Beck i Jake Collin na Stade de Franceu u nedelju, kao i sunarodnjaci (dodatni pomoćnici) Anthony Taylor i Andre Marriner. Mađar Viktor Kassai će u međuvremenu biti četvrti sudac, a njegov sunarodnjak Gyorgy Ring će biti imenovan za rezervnog pomoćnog suca.

U konkurenciji za sudiju finalne utakmice, pored Marka Clattebruga i Victora Kassaija bio je još i srbijanski sudac Milorad Mažić, koji će se ipak vratiti kući prije kraja Europskog prvenstva. Mnogi mediji pišu da Mažić neće suditi utakmicu finala jer u finalu igra Portugal.

Srbijanski sudac, Milorad Mažić bio je u konkurenciji za suca finala sve dok se na završni meč nije plasirala Portugal. Portugalci su mnogo kritizirali Mažića poslije utakmice koju im je na Mundijalu 2014. sudio protiv Njemačke.

Untitled

[KLADI SE NA FINALE

Oznake: