Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Ovo je prvi sastav Hrvatske za meč osmine finala protiv Portugala!?

Hrvatska sutra igra povijesnu utakmicu – osminu finala Europskog prvenstva protiv Portugala kojeg predvodi Cristiano Ronaldo. Hrvatska će sutra pokušati nastaviti svoju dominaciju na Europskom prvenstvu pošto su u prve tri utakmice dva puta slavili (protiv Turske i Španjolske), dok su protiv Češke remizirali.

prvi sastav

Za mnoge, hrvatska reprezentacija će sutra imati ulogu favorita, prije svega zbog odličnih partija u grupnoj fazi, dok će Portugal pokušati popraviti sveukupni dojam jer su u prve tri utakmice upisali svega tri boda (tri remija).

Izbornik hrvatske reprezentacije, Ante Čačić je na današnjoj novinarskoj konferenciji dao naslutiti kakav će sastav izvesti sutra protiv Portugala u Lensu.

“Luka i Mario će igrati od prve minute. Teško je kazati hoće li igrati svih 90 minuta, ali sve indikacije pokazuju da mogu izdržati cijeli susret. Što se tiče Perišića on je jedan od naših najboljih igrača. Ako i postoji neka tajna možda je to da mu očito odgovara atmosfera u reprezentaciji i način na koji igramo.”

Kako stvari stoje, za hrvatsku reprezentaciju će igrati isti igrači kao i protiv Turske i Češke kada je Čačić imao sve igrače na raspolaganju. Podsjetimo, Modrić i Mandžukić nisu nastupili u utakmici protiv Španjolske zbog lakših ozljeda.

Sastav koji će sutra vjerojatno nastupiti protiv Portugala: Subašić, Srna, Vida, Ćorluka, Strinić, Badelj, Modrić, Rakitić, Brozović, Perišić, Mandžukić.

Hrvatska i Portugal će sutra igrati utakmicu osmine finala Europskog prvenstva na stadionu u Lensu od 21:00h.

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: