Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Ovo se zove uzbuđenost, a ne nervoza, objasnio je vratar Rumunjske

Ovo se zove uzbuđenost, a ne nervoza, objasnio je vratar Rumunjske. Watfordov vratar Costel Pantilimon gleda naprijed na Rumnjsko prvo Europsko prvenstvo od 2008. godine.

Ovo se zove uzbuđenost

Costel Pantilimon i njegova reprezentacija će večeras otvoriti prvenstvo protiv domaćina Francuske.

Govoreći uoči večerašnjeg susreta, Pantilimon vjeruje da njegov narod ima dobre izglede za uspjeh na turniru, a vratar također tvrdi da oni nisu samo tu da bi popunili broj reprezentacija.

“Čekali smo ovaj turnir dugo vremena”, rekao je Pantilimon, govoreći za zvaničnu stranicu Watforda.

“U posljednjim kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo, izgubili smo u play-off-u. Imamo dobru generaciju igrača i mislim da smo zaslužili bolje.”

“To će biti teško, to je teška skupina, ali svatko ima priliku. Nikad se ne zna, iako će svi biti konkurentni i fokusirani.”

Kao i susret sa Francuskom, Rumunji će se suočiti sa Albanijom i Valon Behramijem, Švicarskom u skupini A, a Pantilimon priznaje da će to biti velika borba protiv kolege.

[su_bet365_euro2016]

“Mi nismo pričali o tome. To je normalno, mi ćemo se vidjeti tamo i vidjet ćemo što će biti”, rekao je 29-godišnjak.

“To će biti teška utakmica, ne samo protiv Švicarske, ali i Albanije. Oni su bili dobri u kvalifikacijama i nije iznenađenje što su tamo.”

“Važno je imati reprezentativne igrače u Watfordu, pogotovo par nas što smo na Euru.”

Rumunjska je osigurala kvalifikacije za Euro 2016 sa drugim mjestom u skupini F, ostala je neporažena u svojih deset utakmica.

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: