Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Ozil je sada svjetska klasa, objasnio je Ballack

Ozil je sada svjetska klasa, objasnio je Ballack. Zvijezda Arsenala je dobila pohvale za svoj nastup na Euru 2016 slijedeći svog novog kolegu iz kluba Xhaka-u nakon što je pružio dobar nastup za Švicarsku u nedelju.

Ozil je sada

Mesut Ozil, koji je iza sebe ostavio impresivnu sezonu u kojoj je zabilježio 19 asistencija u ligi, zastupa Njemačku na još jednom velikom turniru ovog ljeta.

Nakon ohrabrujućeg drugog poluvremena protiv Ukrajine sinoć, 27-godišnjak je završio utakmicu sa asistencijom za Manchester Unitedovog Bastian Schweinsteigera, koji je postigao gol u posljednjim minutama susreta.

Unatoč kritiziranju Ozila u prošlosti za njegov ‘opušten’ stav, bivši njemački reprezentativac Michael Ballack je pohvalio zvijezdu Arsenala za njegov doprinos u ovom trenutku.

[su_bet365_euro2016_copy]

“Igrači poput Ozila uvijek biraju tim sa razlogom. On je sada svjetska-klasa.”, rekao je Ballack za vrijeme analiziranja utakmice na ESPN-u.

“Asistencija Mesut Ozila je bila kao san za Schweinsteigera. Ozil je imao sjajnu sezonu iza sebe i mislim da će tako nastaviti i u reprezentaciji, pa čak i sljedeća sezona će biti njegova. Mogao bi čak oboriti i Henryjev rekord.”

Oznake: