Ozil poslao SMS poruku za Koscielnyja pred polufinalnu utakmicu sa Francuskom

Ozil poslao SMS poruku za Koscielnyja pred polufinalnu utakmicu sa Francuskom. Mesut Ozil kaže da je svom suigraču iz Arsenala Laurent Koscielnyju u SMS poruci rekao da Njemačka ‘nije Island’ pred utakmicu polufinala Eura 2016 sa Francuskom.

Ozil poslao

Njemačka igra protiv Francuske u Marseilleu na Velodrome stadionu večeras u 21:00h, gdje će biti u potrazi da rezerviše svoje mjesto u finalu.

Na ovoj utakmici ćemo vidjeti Ozila protiv svojih suigrača iz Arsenala, Koscielnyja i Girouda, a Njemački plejmejker kaže da je bio u kontaktu sa svojim suigračima pred ovaj susret.

Njemačka je prošla u polufinale nakon jedanaesteraca sa Italijom, gdje su bili bolji, dok je Francuska preglazila debitanta Islanda sa 5-2, a Ozil je rekao za kicker: “Još uvijek zezamo jedan drugog.”

“Nakon četvrfinala sam Koscielnyju poslao SMS poruku i rekao mu da mi nismo Island. On je odgovorio da će to biti velika utakmica u Marseilleu, za nas i navijače. Svi se radujemo ovoj utakmici.”

Ozil, koji ima 27. godina, je započeo svaku utakmicu na velikim turnirima za svoju reprezentaciju od Svjetskog prvenstva 2010. godine.

Screenshot_4

UPLATI

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Večeras će to biti njegov 25 uzastopni početak od pobjede protiv Australije (4-0) na Svjetskom prvenstvu 2010. godine, a bivša zvijezda Real Madrida je uvjeren da može proširiti ovaj rekord i na 26. uzastopnih utakmica koju bi zabilježio u finalu.

“Naravno, Francuska može računati na domaću podršku, ali uspoređujući obje momčadi, vjerujem da ih možemo pobijediti.”

Screenshot_3

UPLATI

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Oznake: