Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Poljska reprezentacija izgubila vrlo važnog igrača pred Euro 2016

Poljska reprezentacija izgubila vrlo važnog igrača pred Euro 2016. 24-godišnji krilni igrač je slomio ruku i tako da neće biti na tom letu za Francusku sljedećeg mjeseca.

Poljska reprezentacija

Poljska će biti bez Pawel Wszoleka za Euro 2016, gdje je krilni igrač slomio ruku dok je trenirao sa nacionalnim timom.

Poljski nogometni savez potvrdio je ozljedu u petak, kazavši da je igrač ‘slučajno pao na lijevu ruku’, dok je trenirao sa svojim sunarodnjacima u Jastarni.

Wszolek je operiran od tada, ali će biti van terena oko tri mjeseca, čak i uz operaciju koja je prošla savršeno.

Ova ozljeda je masivni udarac za Wszolek, koji je izgledao spreman da ide na svoj prvi veliki turnir za seniorsku reprezentaciju.

[su_sportingbet_euro2016]

24-godišnjak je igrao u velikim turnirima za poljsku mladu momčad, ali sada je počao da ostavlja svoj trag na prvi tim također.

Wszolek je odigrao svoju osmu utakmicu za reprezentaciju u martu i označio je tu utakmicu sa prvim golom također, zabio je dva puta u pobjedi nad Finskom od 5-0.

On nije imao veliki uspjeh na klupskoj razini ove sezone, pridružio se Hellas Veroni na posudbu iz Sampdorije i njegov tim je degradiran u Seriu B, pa je ovo ljeto trebalo biti velika prilika za njega kako bi se prodao još bolje na ljetnom prijelaznom roku, ali ovog puta nažalost to neće biti slučaj.

[su_betfair_200eura] [frontpage_news widget=”30094″ name=”Poljska”]

Oznake: