Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Poznat broj gledatelja koji su sinoć gledali utakmicu osmine finala na HRT

Ako je vjerovati prvim neslužbenim podacima, sinoćnju utakmicu osmine finala Europskog prvenstva u Lensu između Hrvatske i Portugala, na Drugom programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) pratilo je 33,1% opće populacije (AMR), odnosno 1.355.850 gledatelja. Podsjetimo, hrvatska reprezentacija sinoć je igrala povijesnu utakmicu u kojoj je nažalost završila svoje takmičenje na Europskom prvenstvu jer su poraženi od portugalske reprezentacije sa 1-0.

Luka+Modric+Croatia+v+Portugal+Round+16+UEFA+JWNtlTlJMLtl

Gol odluka postigao je Quaresma u 117. minuti susreta. Zanimljivo, drugo poluvrijeme sinoćnje utakmice bilo je još gledanije – pratilo ga je 34,1% opće populacije (AMR), odnosno 1.396.439 gledatelja. O važnosti sinoćnje utakmice za hrvatske navijače govori podatak o visokom udjelu gledanosti (SHR) koji je sinoć za vrijeme cijele utakmice iznosio čak 77,3%

Produžetke je pratilo nešto manje ljudi s obzirom da su se produžeci igrali poprilično kasno, te je takvo nešto i potpuno razumljivo. Naime, produžetke su pratilo 33,2% opće populacije (AMR), a broj gledatelja je bio oko 1,3 milijuna.

Nakon svage utakmice HRT ima analizu tog susreta. Analizu u studiju HRT-a sinoć je pratilo 13,1% opće populaicje, odnosno 539.564 gledatelja.

[su_bet365_euro2016_copy]

Podsjetimo, HRT je okupio prava za ovogodišnje Europsko prvenstvo, a do sada su prenosili svaku utakmicu sa europskog šampionata, te će ovo prvenstvo ispratiti do kraja uključujući i finalnu utakmicu koja se igra na Stade de Franceu 10. srpnja.

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: