Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Poznat sudac na otvaranju Europskog prvenstva u Francuskoj

Do početka Europskog prvenstva u Francuskoj ostalo je još dva dana, a UEFA je odlučila ko će suditi utakmicu na otvaranju Europskog prvenstva između domaćina Francuske i Rumunjske. UEFA se odlučila za mađarskog arbitra, Viktora Kassaija.

sudac

Kassai je prije četiri godine sudio i na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini, a UEFA ga je na turniru suspendovala sve do kraja tadašnjeg Europskog prvenstva zbog greške koja je direktno uticala na ishod utakmice.

Naime, Engleska je tada pobijedila Ukrajinu s 1:0. Marko Dević je postigao pogodak koji nije priznat, iako je lopta prešla gol liniju. Engleska se poslije toga plasirala u drugu fazu, a Ukrajina ne.

Europska nogometna unija nije krivila Kassaija zbog procjene njegovog pomoćnika iza gola, ali je priopćila da Mađar neće suditi do kraja prvenstva.

Upravo zbog toga na predstojećem Europskom prvenstvu bit će korištena Hawk-Eye gol tehnologija koja se nije do sada koristila na Europskim prvenstvima.

40-godišnji Kassai je sudac priznat od strane Fife već od 2003. godine, a također je sudio i Europsko prvenstvo u Austriji i Švicarskoj 2008. godine. Na Svjetskom prvenstvu 2010. godine sudio je polufinalni meč između Španjolske i Njemačke, što je najveći uspjeh jednog mađarskog suca još od Svjetskog prvenstva 1994. godine kada je Sandor Puhl sudio finale između reprezentacije Brazila i Italije.

Europsko prvenstvo u Francuskoj počinje u petak u 21:00 na Stade de Franceu u Parizu.

[su_bet_at_home_o_la_la]

Oznake: