Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Poznati protivnici Hrvatske u eventualnom četvrtfinalu!

Poznati protivnici Hrvatske u evenutalnom četvrtfinalu. Euro 2016 je do sada bio turnir sa golovima koji su postizani u kasnim minutama susreta i odlučivali su utakmice, ali niti jedan gol nije bio jednako važan kao i pogodak Ivana Perišića kojeg je postigao protiv Španjolske.

Poznati protivnici Hrvatske

Ovaj rezultat je promijenio sve na ovom turniru. Ostalo je još samo tri minute kada je lopta otišla iza leđa David De Gea-e. Odjednom, Hrvatska je bila na vrhu skupine D, a ne Španjolska. Obje momčadi su prošle dalje, naravno, ali osjećaji su različiti.

Da bi prošli dalje, neriješeno je odgovaralo za obje momčadi. Ali to jednostavno nije bila prava istina. Pobjeda je bila važna u ovoj skupini. Drugim riječima, ne završiti drugi je bilo važno. Pitali smo se da li će Hrvatska čak završiti i na trećem mjestu kako bi se eventualno izbjegla Italija. Ispostavilo se da pobjeda Turske nad Češkom to ne bi svakako dopustila. Umjesto toga, Hrvatska je pobijedila Španjolsku i obezbjedila prvo mjesto u skupini.

Sinoć smo vam pisali o mogućim protivnicima hrvatske reprezentacije u osmini finala. Danas smo već saznali koja su to dva moguća protivnika u četvrt-finalu, naravno, ukoliko naša reprezentacija prođe dalje, čemu se svi nadamo.

Screenshot_22

Četvrtfinale bi se igralo 30. lipnja, dakle za osam dana, gdje bi eventualni protivnici, ukoliko Hrvatska prođe dalje, bili Švicarska ili Poljska. Četvrtfinale bi se igralo na Velodrome stadionu u Marseille-u sa početkom u 21:00h.

Screenshot_21

Švicarska se na Europsko prvenstvo u Francuskoj plasirala osvojivši drugu poziciju u skupini E iza sjajne Engleske, a ispred Slovenije i Estonije. Nakon nešto lošijega ulaska u kvalifikacije, Švicarska je pokazivala sve bolju formu, a odlučujući je bio preokret protiv Slovenije kada su 0:2 pretvorili u 3:2. Na Euru u Francuskoj su bili u skupini A sa domaćinom Francuskom, zatim su tu bile Rumunjska i Albanija. Prvu utakmicu su igrali protiv Albanije koju su pobijedili sa minimalnim rezultatom od 1-0 i sa tri boda dobro započeli svoje Euro 2016 putovanje. Drugu utakmicu u skupini su igrali protiv Rumunjske, gdje je Mehmedi svojim golom spasio Švicarskoj vrijedan bod, a  utakmica se završila sa 1-1. Posljednji susret u skupini su igrali protiv domaćina Francuske gdje su uspjeli izvući bod što ih je odvelo u osminu-finala, gdje igraju protiv Poljske.

[su_italija_irska]

Poljska se na Europsko prvenstvo plasirala kao drugoplasirana reprezentacija iz skupine D u kojoj su završili samo jedan bod iza Njemačke. Tijekom kvalifikacija njihov najbolji igrač Robert Lewandowski postigao je 13 pogodaka i time bio najbolji strijelac cijelih kvalifikacija. U vrlo jakoj skupini iza Poljske su završile Irska, Škotska, Gruzija i najslabija momčad europskih kvalifikacija Gibraltar. Na Euru u Francuskoj su se našli u skupini C, ponovo sa Njemačkom, zatim Sjevernom Irskom i Ukrajinom. U prve tri utakmice izvukli su sedam bodova, baš kao i prvoplasirana Njemačka, protiv koje su u svojoj drugoj utakmici na Euru u Francuskoj odigrali remi bez golova. Svoju prvu utakmicu na Euru su igrali protiv Sjeverne Irske gdje su osvojili sva tri boda minimalnom pobjedom od 1-0. Zatim treću i posljednju utakmicu u skupini igrali su protiv Ukrajine, koju su pobijedili također sa minimalnim rezultatom i osigurali prolaz u osminu-finala u kojem igraju protiv Švicarske. Blaszczykowski je po meni bio jedan od boljih karika poljske reprezentacije, gdje je bio nevjerovatan protiv Ukrajine, gdje im je svojim golom osigurao sva tri boda.

Oznake: