Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Pozvan kao pokriće: Novo-staro lice u francuskoj reprezentaciji

Pozvan kao pokriće nekadašnji redovni reprezentativac francuske reprezentacije. Sevillin Adil Rami će se pridružiti Francusoj momčadi na treningu za Euro 2016 kao pokriće za kolegu braniča Raphael Varane-a, koji je pokupio ozljedu.

Pozvan kao pokriće

Zvijezda Real Madrida, Varane je pretrpio ozljedu tetive koljena na treningu, a mogao bi biti van akcije do tri tjedna.

Klub je u nedelju objavio da je Varane pod ozbiljnom sumnjom za Ligu prvaka ovog vikenda protiv Atletico Madrida, neki mediji su čak govorili da ga neće biti ni za Euro u Francuskoj.

Doktori iz reprezentacije se boje da će ga ta ozljeda spriječiti da bude u sastavu francuske reprezentacije za otvaranje Eura 2016, gdje će igrati protiv Rumunjske na Stade de France-u, petak 10. lipnja.

Rami će se pridružiti timu na njihovom trening kampu izvan Pariza u utorak, francuski nogometni savez (FFF), navodi u svom priopćenju objavljenom danas.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Federacija je rekla da je Rami pozvan ‘dok se čekaju detaljnije informacije o zdravstvenom stanju braniča Real Madrida’.

Rami, kojem je 30 godina, odigurao je 27 puta za Francusku i bio je omiljeni pod vodstvom Laurent Blanca u njegovoj vladavini od 2010 do 2012. godine, ali on nije bio pozvan od strane Francuskog sadašnjeg trenera Didier Deschampsa od lipnja 2013. godine.

Deschamps je već bez ključnog obrambenog igrača, nakon što je Mamadou Sakho pao na doping testu i tako dobio suspenziju.

Momčadi imaju rok do 31. svibnja predstaviti svoj konačan popis 23. igrača koji će ići na Europsko prvenstvo.

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: