Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Problemi za Nijemce: Povrijedila se i Hummelsova zamjena

Problemi za Nijemce. Povrijedila se i Hummelsova zamjena. Branič Rome propustit će turnir nakon što se povrijedio na treningu. Ulazimo u ljeto koje je ispunjeno sa ozljedama u oba velika turnira, Copa Americi i Euru 2016.

Problemi za Nijemce

Njemačka je potvrdila da je 23 godišnji stoper Rome Antonio Rudiger napustio trening s povredom ligamenata, te će propustiti turnir u Francuskoj. Njemačka, koja je također ostala bez Dortmundovog Marco Reusa i Ilkay Gundogana zbog ozljede, a još ne znaju kako će zamijeniti braniča rođenog u Berlinu.

Rudiger je odigrao 37 utakmica za Romu u svojoj debitantskoj sezoni za Giallorosse, pomažući ima da osiguraju mjesto u Ligi prvaka sa trećim mjestom na tabeli u Seriji A. Prvu utakmicu za Njemačku je odigrao u listopadu 2014. godine i od tada se pojavio u 11 utakmica za svoju zemlju.

Rudiger je bio povezan sa transferom dalje od Rome ovog ljeta, sa novim Chelseajevim menadžerom Antonio Conteom, koji je navodno zainteresovan za njegove usluge. Međutim sa svojom nesretnom ozljedom i tipičnim vremenom oporavka , Rudiger će najvjerovatnije ostati u Italiji za sada.

[su_betfair_200eura]

Oznake: