Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Profil kapitena i najboljeg igrača poljske reprezentacije

Profil kapitena i najboljeg igrača poljske reprezentacije. Poljski internacionalac će voditi svoju momčad kao jedan od najboljih napadača na ovom natjecanju. 27-godišnjak je završio kao najbolji strijelac u kvalifikacijama sa 13 golova, rekord Europskog prvenstva koji dijeli sa David Healyjem iz Sjeverne Irske (UEFA Euro 2008).

Profil kapitena

Uloga u timu

Ne postoje skoro nikakve sumnje da je Lewandowski najvažniji igrač poljske reprezentacije koji ide na ovaj turnir. Također kapiten ekipe, napadač će znati da je teret na njegovim leđima težak i očekivanja će biti visoka.

Njegov napadački instikt, osjećaj za pozicioniranje i smrtonosna završnica čine ga jednim od najboljih u modernom nogometu. Snažna prisutnost koja će smetati čak najboljim braničima, Lewandowski je nesumnjivo čovjek kojeg treba gledati kada je u pitanju postizanje golova na ovom turniru.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Nedavna forma

Zvijezda Bayern Munchena ima vrlo impresivan rekord u inozemstvu, pogodio je 42 puta u 51 nastupu za njemačkog prvaka ove sezone. To je bila vrlo uspješna sezona za njega, gdje je dostigao nevjerovatan podvig postižući pet golova u devet minuta protiv Wolfsburga nakon ulaska na teren kao zamjena u drugom poluvremenu, a također je završio kao i najbolji strijelac Bundeslige sa 30 golova.

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: