Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Prosječno prvo poluvrijeme između Španjolske i Češke Republike

Prosječno prvo poluvrijeme između Španjolske i Češke Republike. Utakmica između Španjolske i Češke Repbulike je počela u 15:00h. Prvo poluvrijeme je završeno. Svjedočili smo jednoj prosječnoj predstavi bez velikih prilika, ali se nadamo da će drugo poluvrijeme biti bolje.

Prosječno prvo

Imali su sedam šuteva od kojih su tri išla u okvir gola, dok je Češka Republika imala samo dva šuta, ni jedan u okvir gola. Posjed je bio naravno na strani Furije 69-31%.

Tekla je 16. minuta susreta kada je Petr Cech odlično obranio pokušaj koji si je stvorio Alvaro Morata. Oslobodio si je malo prostora unutar šestnaesterca i uputio brzu loptu po podu, ali po sredini gola.

Zatim u 29. minuti ponovo taj Alvaro Morata primio je niski pas u šesnaestercu, namjestio se na šut i opalio iz sve snage u desnu stranu gola. Na njegovu nesreću, Petr Cech je to sjajno obranio.

[su_bet365_euro2016_copy]

Tekao je 40 minut kada je Petr Cech odlično obranio pokušaj koji si je stvorio Jordi Alba. Oslobodio si je malo prostora unutar šestnaesterca i uputio brzu loptu, ali ponovo po sredini gola.

Španjolska momčad je dominantna u skoro svakom aspektu igre u prvom poluvremenu, ali će Češka Republika sigurno pokušati promijeniti situaciju. Igrači domaće momčadi imaju veliki posjed lopte, ali se se gosti fokusirali isključivo na obranu.

Oznake: