Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Putin dopustio Ukrajincu da igra za rusku reprezentaciju

Putin dopustio Ukrajincu da igra za rusku reprezentaciju. Predsjednik Rusije, Vladimir Putin je dao zeleno svjetlo za obrambenog igrača Romana Neustadtera, koji je rođen u Ukrajini, da igra za Rusiju u nogometu na Euru 2016 odobravajući njegovu putovnicu.

Putin dopustio

Ruski trener Leonid Slutskiy je u subotu uvrstio braniča Schalke-a Neustadtera, koji živi u Njemačkoj od djetinstva i igrao je za Njemačke mlade momčadi.

“U skladu sa člankom 89. ruskog ustava, zadovoljan sam sa odlukom i aplikacijom koju je napravio Roman Neustadter, koji je rođen 18. veljače 1988. godine u Ukrajini, postao ruski državljanin”, rekao je u srijedu Putin na ruskoj zvaničnoj web stranici.

Neustadter, koji ima 28 godina, sada može igrati za Rusiju u prijateljskoj utakmici sa Češkom, 1. lipnja. Rusi su izvučeni u skupini B na Euru 2016., zajedno sa Engleskom, Slovačkom i Velsom.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Neustadter je igrao dva puta za Njemačku U20, gdje je svoj debi napravio protiv Italije U20 9. aprila 2008. godine. Postigao je gol protiv Švicarske U20 22. travnja.

9. studenog 2012. godine, Neustadter je pozvan u njemačku reprezentaciju kako bi igrao utakmicu protiv Holandije pet dana kasnije. Svoj debi za Njemačku u ovom meču je napravio kao zamjena sa klupe u kasnim minutama gdje je zamijenio kolegu iz Schalke-a Lewis Holtbyja.

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: