Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Reakcija Varane-a nakon što je saznao da propušta Euro 2016

Reakcija Varane-a nakon što je saznao da propušta Euro 2016. Francuski i branič Real Madrida, Raphael Varane će biti najveći fan svoje reprezentacije na Euru 2016. nakon što je pretrpio ozljedu zadnje lože koja će ga spriječiti da igra u finalu Lige prvaka i Europskom prvenstvu.

Reakcija Varane

Raphael Varane je izrazio razočarenje nakon što su ga izostavili iz momčadi koja igra na Euru, zbog ozljede, ali tvrdi da će biti navijač broj jedan na turniru.

Povreda zadnje lože je Varane-a izbacila i iz jedne od najvažnijih utakmica Real Madrida ove sezone, finala Lige prvaka s Atletico Madridom koja se igra u subotu, a i Didier Deschamps je priznao da je bilo teško izostaviti ga iz nacionalne momčadi.

Branič Seville Adil rami je pozvan u momčad umjesto Varane-a, čiji izostanak će biti veliki udarac za Francusku momčad u nadi vraćanja trofeja kojeg su osvojili prije 16 godina.

Deschamps je opisao Varane-ovu ozljedu kao ‘neugodnu’ i ‘dosadnu’, ali na konferenciji za novinare u srijedu je rekao: “Imam povjerenja u igrače koje imamo na raspolaganju. Sada moram naći najbolje rješenje za tim.”

I oni će imati žestokog navijača u Varane-u, koji je na svom Twitter profilu objavio: “Ja sam vrlo nesretan i razočaran što neću sudjelovati na Euru 2016, te će tako ostati šta god da se desi, navijač broj jedan za Les Bleuse. Naprijed Francuska!”

Francuska će otvoriti Euro 2016 sljedećeg mjeseca, tačnije 10. lipnja protiv Rumunjske na Stade de France-u.

[su_betfair_200eura]

Oznake:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?