Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Reakcija Williamsa na pitanje može li Vels osvojiti Euro 2016

Reakcija Williamsa na pitanje može li Vels osvojiti Euro 2016. Branič Swansea Cityja Ashley Williams je bio na meti tijekom pobjede Velsa protiv Belgije (3-1) i osiguravši mjesto u polufinalu Eura 2016.

Reakcija Williamsa

Velsov kapetan Ashley Williams je rekao za BBC da se njegova ekipa neće zanositi bez obzira na povijesni trenutak na Euru 2016 i pobjede nad Belgijom.

Snažan udarac glavom Swanseajevog asa 15 minuta prije kraja prvog poluvremena bio je dovoljan da poništi vodstvo Belgije u ranoj fazi utakmice, prije nego što su Hal Robson-Kanu i Sam Vokes postigli golove za pobjedu Chris Colemanove ekipe.

Rezultat u Lilleu je Velsu obezbjedio polufinalnu borbu sa Portugalom u srijedu, ali ovo je i dalje nestvarno za Vels, koji se natječe na svom prvom Europskom prvenstvu ikad.

U razgovoru za BBC nakon utakmice, Williams je pohvalio nastup svojih suigrača, a time izjavio počast navijačima koji putuju uz Vels.

“Volim dečke, navijači su bili sjajni i nadam se da su se svi dobro zabavili kod kuće. Siguran sam da jesu.”

“Mi to činimo za njih, za sebe i naravno za cijelu grupu.”

“Ja ne znam što to znači dok ne odem kući večeras.”

Vels, natječući se u svom prvom velikom međunarodnom turniru od 1958. godine vraća im sjećanja na trijumf, ali i podjseća malo i na Grčku koja je osvojila 2004. godine, gdje su šokirali cijeli nogometni svijet u Portugalu.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Ipak, ovo može otići na bilo koju stranu, Williams je inzistirao da je njegov tim uživao u pobjedi i da se neće zanositi što se tiče njihovog uspjeha, jer trenutno uživaju u tome, ali fokusirani su na Ronalda i Portugal u Lyonu.

“Imamo tešku utakmicu ispred nas”, dodao je Williams.

“Mi ćemo uživati u njoj, pokušat ćemo doći što dalje, a možda i osvojiti.”

Vjerujete li vi da Vels može osvojiti ovogodišnje Europsko prvenstvo kao što to Williams vjeruje?

Screenshot_60

UPLATI

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Oznake: