Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Reprezentacija Islanda senzacija: Svi žele islandski dres

Reprezentacija Islanda pravi je hit na Europskom prvenstvu s obzirom da će zemlja od 300.000 stanovnika igrati četvrtfinale Europskog prvenstva protiv domaćina Francuske.

Reprezentacija Islanda

Svi žele kupiti dres islandske reprezentacije, a to je potvrdio i Omar Smarason, čovjek iz islandske reprezentacije zadužen za odnose s javnošću. U petak je bilo moguće nabaviti islandski dres, plave boje, ali samo u nekim veličinama i to bez imena igrača na leđima. Za dostavu se čekalo duže od sedam dana.

“Zahtjevi su veći 1.800 posto od onoga što imamo: to je dobro s jedne strane, ali nije dobro za one kojima ne možemo isporučiti dres” dodao je Smarason ne otkrivajući broj prodanih dresova.

Island u utakmici četvrtfinala Europskog prvenstva u Francuskoj igra protiv Francuske koja je jedan od favorita za osvajanje.

island

UPLATI U BET365

Međutim, ovaj nagli porast prodaje dresova donio je sreću i italijanskom proizvođaču sportske opreme, Errei.

“Errea je ugovor s islandskom reprezentacijom potpisala 2002. godine, prije gotovo 14 godina kada gotovo nitko nije mogao zamisliti da će Island doći do Eura!”, bio je presretan prije početka prvenstva direktor Enzo Montrucchio.

Do vrhunca eksplozije u prodaji dresova došlo je nakon pobjede Islanda nad Engleskom (2-1) u osmini finala europskog šampionata. Pobjeda Islanđana protiv engleske reprezentacije bila je možda i najveće iznenađenje na ovogodišnjem Europskom prvenstvu.

[su_bet365_euro2016_copy]

Island mnoge ljude podsjeća na Leicester City koji je prošle sezone, po prvi put u svojoj 132-godišnjoj istoriji osvojio naslov Premiershipa.

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: