Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Reprezentativna karijera Wayne Rooneya bi trebala biti završena poslije poraza od Islanda

Reprezentativna karijera Wayne Rooneya bi trebala biti završena poslije poraza od Islanda. To je vjerovatno najsramotniji poraz u povijesti engleskog međunarodnog nogometa. Oni su u turnir ušli sa velikom nadom nakon nekoliko impresivnih nastupa, ali nakon sramotnog poraza od Islanda, otišli su kući pognutih glava.

Reprezentativna karijera

Natjecanje je također pokazalo da je došao kraj za Wayne Rooneyevu međunarodnu karijeru, gdje je igrač Manchester Uniteda neuspješno završio ovogodišnji Euro 2016 u Francuskoj.

Na temelju statističkih podataka, Rooney će otići kao jedan od najvećih engleskih igrača. Protiv Islanda, on se izjednačio sa David Beckhamom u nastupima za reprezentaciju, gdje je došao do broja 115, a u rujnu je zabio penal protiv Švicarske što ga je učinilo najboljim strijelcom Engleske svih vremena.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Međutim, kada je riječ o velikim turnirima, 30-godišnjak se jednostavno nije pojavio, otkako je postigao četiri gola na Euru 2004, kada je nacija mislila da je pronašla čovjeka koji će ih voditi do slave. Njegov penal protiv Islanda je bio njegov sedmi gol za Englesku u turnirima, a samo jedan takav je došao na Svjetskom prvenstvu.

U Francuskoj, Rooney je prešao u malo dublju poziciju u centralnom veznom redu, i sigurno je da možemo reći da mu to nije uspjelo. On je to učinio protiv Rusije i Velsa, ali u osmini finala sa Islandom, imao je vrlo slabu igru. Previše redovito je gubio loptu, a bilo je jasno da Engleska nije imala vođu, unatoč tome što je Rooney bio kapetan.

Mnogi su govorili o tome kako kako će Engleskoj mladenački sastav pomoći da igraju brzo, napadački nogomet, koji će uzrokovati mnoge probleme za neke od najboljih europskih obrana. To nije bio slučaj. Rooneyu je nedostajao tempo, na i bez lopte i stalno je bio usporen kada je Engleska trebala benficirati od njegovih brzih dodavanja i istrčavanja u napad.

[su_betathome5besplatno][su_bet365_euro2016_copy][/su_betathome5besplatno]

Ali to nisu samo Rooneyevi nastupi koji su Englesku poslali kući. U niz uzbudljivih mladih igrača koji dolaze, vrijeme je da Engleska ide naprijed, a to nije moguće ako je Rooney još uvijek u ekipi.

Rooney će biti zapamćen kao jedan od najvećih engleskih igrača zbog njegovog rekorda kao najboljeg strijelca engleske, ali realno je da on neće postići ništa više impresivno u svojoj internacionalnoj karijeri, a sada je vrijeme da se krene dalje.

Oznake: