Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Riječi Didier Deschampsa su me dotakle, tvrdi Umititi

Riječi Didier Deschampsa su me dotakle, tvrdi Umititi. Branič Lyona je dao svoje prve utiske nakon njegovog poziva u Francusku momčad za Euro 2016.

Riječi Didier Deschampsa

Kako ste primili ove vijesti?

“Trener mi je javio nekoliko sati prije nego što je ostatak momčadi saznao. On mi je također rekao da ima vjeru u mene i da će me učiniti dijelom momčadi koja će igrati na Euru. Nisam očekivao sve to, bio sam vrlo iznenađen i vrlo sretan da čujem te vijesti. Riječi Didier Deschampsa su me dotakle. Ponosan sam što ću biti dio Francuske momčadi.”

Kako je prošao put kao rezervnog igrača s momčadi i jeste li ikada mislili da će te uspjeti ući u konačni popis od 23-igrača za Euro 2016?

“Kada sam stigao kao rezerva, gledao sam da iskoristim svaki trenutak i dam sve od sebe na treningu. Mislio sam da ću biti rezerva dok ne dođe vrijeme za odlazak. Ali, također sam znao da bi trebao ostati spreman, jer sam mogao biti pozvan u zamjenu nekog drugog igrača u bilo kojem trenutku. I to je ono što se dogodilo. Tako da sam na neki način bio spreman za ovo.”

[su_sportingbet_euro2016]

Što za tebe znači da igrač na Euru 2016 za svoju reprezentaciju?

“Iskreno, ja sam izuzetno ponosan. To je bio jedan od mojih ciljeva, iako sam znao da će ga biti teško postići. Ima puno dobrih igrača na mojoj poziciji. Jako sam sretan. Bio sam pozvan u nacionalni tim zbog svojih nastupa u klubu, što me čini još ponosnijim. To je nagrada za sav trud koji sam uložio, ali i za svoju obitelj. Ja ću uživati u svakom trenutku. Morao sam preći dug put nakon lošeg starta u sezoni, ali sam ipak postavio to kao cilj. Imajući to u cilju mi je stvarno pomoglo da imam dobru sezonu.”

[su_betfair_200eura] [frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: