Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Rumunjska se na Euru 2016 oslanja na svoju obranu

Rumunjska se na Euru 2016 oslanja na svoju obranu. Vlad Chiriches je bio nevjerovatan, Rumunjska je primila samo dva gola u kvalifikacijama.

Rumunjska se

Najviše ohrabruje aspekt njihovih kvalifikacionih utakmica, a činjenica je da su primili samo dva gola u deset utakmica, izvanredan podvig čak s obzirom na činjenicu da je na vrhu njihove kvalifikacione grupe bila Sjeverna Irska, koja je uspjela zabiti samo 16 na svom putu prema vrhu.

66-godišnjak ima dovoljno skromna sredstva na raspolaganju u ovome, čak se to odnosi i na Vlad Chirichesa, koji je bivši igrač Tottenhama, sada igrač Napolija, samo je odigrao sedam klupskih utakmica od Božića i nitko od igrača nije uspio postići više od dva gola u kvalifikacijama, tako da za protivnike ne bi trebalo biti problema. Rumunjska je postigla samo 11 u kvalifikacijama.

Rumunjska očekuje da iskoristi svoju šansu na početku ovog prvenstva, ali kako su došli do Francuske u skupini sa Mađarskom i Grčkom kao glavni favoriti koji su razočarali, pogotovo Grčka.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Međutim, to je bilo prije nego što je Sjeverna Irska pokazala da se ne treba šaliti sa njima i iznenadila prvim mjestom u grupi. Rumunjska je bila samo bod ispod njih.

Unatoč tome što nisu izgubili niti jednu utakmicu do kraja cijele kampanje, nadoknadili su nešto sa pet remija.

Ipak, na kraju su se zahvalili Grčkoj koja je završila zadnja, što je pobijedila Mađarsku sa 4-3 na posljednji dan kvalifikacija kako bi osigurali Tricoloriima automatski prolaz do Francuske.

Oznake: