Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Santos: Oduvijek sam vjerovao

Izbornik nogometne reprezentacije Portugala Fernando Santos rekao je da je i pored kritika zbog stila igre na Europskom prvenstvu u Francuskoj, oduvijek vjerovao da je njegova momčad kvalitetna.

Fernando+Santos+Wales+v+Portugal+Semi+Final+1xFp0fT51TBl

Portugal se sinoć kvalificirao u finale prvom pobjedom na turniru u regularnom dijelu utakmice (protiv Walesa 2:0), a pojedini mediji su kritizirali ekipu da igra “ružan” nogomet.

“Oduvijek sam mislio da je Portugal sjajan tim. Ponekad igramo lijep nogomet, a ponekad ne baš toliko lijep, ali mislim da je naša igra protiv Hrvatske (u osmini finala) bila sjajna, vrlo strateška. Radimo ono što bi trebali raditi, nije nas briga da li je lijepo ili ne. Utakmica protiv Walesa je bila ljepša i to je dobro za one koji su gledali”, rekao je Santos, prenijeli su danas britanski mediji.

Portugal će u finalu Europskog prvenstva, u nedjelju od 21 čas na Stade de Franceu igraće protiv pobjednika večerašnjeg duela u Marseilleu između domaćina turnira Francuske i aktualnog svjetskog prvaka Njemačke.

[su_bet365_euro2016_copy]

“Utakmica u nedjelju će biti najvažnija u mojoj karijeri. Sa profesionalne strane, bilo je mnogo takvih trenutaka, ali s osobne, ovo je za moju zastavu, za moju domovinu. To mi je vrlo važno. Još i ne razmišljam o protivniku, igraće dvije jake ekipe u polufinalu. Pokušat ću odgledam utakmicu vrlo pažljivo, a poslije toga ću analizirati našeg protivnika. u finalu smo i želimo pobijediti, napravit tim sa najboljom strategijom”, rekao je Santos.

Untitled

KLADI SE

Oznake: