Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Santos: Ronaldo ne može sve sam

Cristiano Ronaldo, najveća portugalska zvijezda ove godine predvodit će Portugal na Europskom prvenstvu u Francuskoj, a izbornik portugalskog tima Fernando Santos rekao je da je igrač Real Madrida pod velikim pritiskom zbog želje za uspjehom.

Ronaldo

Fernando Santos je naglasio da Portugalac može voditi svoju zemlju do uspjeha na Europskom prvenstvu, ali ne očekuje da će Ronaldo raditi sve sam. 61-godišnji stručnjak rekao je da je Ronaldo možda važniji za Portugal nego za tim Real Madrida.

“Cristiano je važan za Real Madrid, ali on je barem jednako važan za Portugal, ako ne i više. Ako imate igrača koji postigne 50 ili 60 golova po sezoni, nekoga ko može pogoditi iz bilo koje pozicije, on će vam uvije k biti važan. Nemoguće je kvantificirati koliko je značajan.”, riječi su portugalskog izbornika.

“Ali, ni Cristiano Ronaldo ne može sve raditi po svojoj volji. Niko ne može raditi po svojoj voli. Uvijek će trebati pomoć prijatelja u timu. Ali, bez sumnje, Ronaldo je značajan.”

Ronaldo nije bio u mogućnosti voditi Portugal do uspjeha na Svjetskom prvenstvu 2014. zbog problema sa ozljedama, ali Santos je uvjeren da je napadač spreman da odvede Portugal daleko na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

“Uvijek se govori o igračima koji su spremni 100%, ali to nije realnost. Postoje iznimke. U idealnom slučaju, svi su na 100% spremnosti, ali niko neće osjetiti ako je Cristiano na 80%.”

“Bilo bi drukčije da je ozbiljno ozlijeđen. Ne bih ga zvao ako ne može igrati.”, završio je Santos.

Portugal će na Europskom prvenstvu igrati u grupi F u kojoj se još nalazi i Austrija, Mađarska i Island.

[su_betfair_200eura]

Oznake: