Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Schildenfeld: Svi očekuju da ćemo proći skupinu

Hrvatska nogometna reprezentacija, nakon Koprivnice, svoje pripreme će nastaviti u Rovinju, a priključit će im se i nekoliko važnih igrača, prije svega Luka Modrić i Mateo Kovačić koji su sa Realom igrali finale Lige prvaka i osvojili.

Schildenfeld

Defanzivac hrvatske reprezentacije, Gordon Schildenfeld rekao je da je atmosfera u timu odlična.

“Sve je u Sv. Martinu na Muri dobro prošlo, sad ulazimo u zadnju fazu. Atmosfera nam nikada nije bila problem, uvijek smo imali fantastične momke i karakterne igrače. Pokušavamo ukomponirati treninge i druženja da nam svima bude bolje”, rekao je.

Hrvatska reprezentacija je u prijateljskoj utakmici bila bolja od Moldove, a do početka prvenstva igrat će još protiv San Marina.

“Noge su nam u Koprivnici bile jako teške, već će u sljedećoj utakmici biti bolje, poslije lakših treninga te taktičkog uigravanja. Susret s Moldovom imao je svoju svrhu, pobijedili smo i to je to”, smatra Schildenfeld.

Iako je skupina zahtjevna, Vatreni imaju veliku želju proći grupnu fazu natjecanja.

“Skupina je jako teška, možemo napraviti nešto samo ako budemo pravi. Svi očekuju taj iskorak, da prođemo u drugi krug i pokažemo koliko možemo”, rekao je branič zagrebačkog Dinama.

Hrvatskoj će se ovog tjedna priključiti i europski prvaci, Luka Modrić i Mateo Kovačić.

“Svi ćemo to proslaviti nekom večerom i druženjem. Svaka im čast, to je veliko priznanje za svakog igrača, a Real Madrid je pokazao da je na vrhu, tamo gdje treba biti”, zaključio je Schildenfeld.

Hrvatska će na Europskom prvenstvu igrati u grupi D u kojoj se još nalaze i Španjolska, Turska i Češka.

[su_betfair_200eura] [frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: