Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Situacija se ponavlja protiv Španjolske!?

Nakon što se Hrvatska osramotila pred cijelim svijetom u susretu sa Češkom, nitko ne može garantirati da se to neće ponoviti protiv Španjolske. Političari u Hrvatskoj totalno su promašili bit, ali to je ono što ih obilježava u posljednjih nekoliko godina. Oni se obračunavaju ponovno sa orjunašima, partizanima, ustašama kako to već biva i naravno ne bave se pravim problemima (odnosno ne prepoznaju isti).

A problem je naravno u odnosu navijača i HNS-a, a ne nikakvim povijesnim skupinama. Nažalost ovaj “rat” neće završiti ovom utakmicom i on će se nastaviti i dalje, a novi nastavak mogao bi biti već na sljedećem susretu sa Španjolskom. U medijima su se već pojavile razne skice mogućih nereda u Bordeauxu, koje dijele navijači na svojim stranicama. Koliko god te slike djeluju pomalo neozbiljno i cinično slična je situacija bila i prije utakmice sa Češkom, a vidjeli smo što nam je donijela.

Stadion Bordeaux

Stoga nemojmo se iznenaditi ako ćemo se već na sljedećem susretu ponovno sramotiti, jer ovo nisu  problemi od jučer, već se nakupljaju godinama, a pokazatelj su totalne neefikasnosti države. I pritom mislim na ne provođenje zakona u svim sferama, jer koliko god mi osudili ovakavu borbu navijača koja je naravno neprihvatljiva isto tako i na drugim razinama ima neprihvatljivih stvari. Mislim da ne moramo posebno ukazivati na ljude u vrhu HNS-a. Nitko se u državi godinama ne bavi ni jednim problemom koji je vezan uz nogomet, bio to HNS ili huliganizam i to naravno dolazi na naplatu. Valjda je svakome jasno kako u nijednoj borbi nije sve crno ili bijelo.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Također nemojmo se zavaravati da Hrvatsku reprezentaciju ruši 20-30 huligana, jer to je potpuna glupost. Kritična masa je puno veća samo što su u manjini oni koji su vrlo ekstremni i spremni raditi ovakve stvari. Također ovo nije akcija jedne grupe već su to ljudi iz cijele Hrvatske. U svakom slučaju ovakve akcije će biti teško zaustaviti, jer gotovo je nemoguće zaustaviti navijače koji surađuju i sa domaćim navijačima.

Na kraju Hrvatska će ponovno strepiti u susretu sa Španjolskom, gdje će moguće ponovno biti izgreda, jer o tome se ponovno nagađa na društvenim mrežama. Najtužnije je što će najveću cijenu ponovno platiti Hrvatski nogometaši koji se uzalud bore i krvare za kockasti dres.

Najčešće je situacija na stadionu usko povezana sa stanjem u državi, a kada državne službe godinama ne rade svoj posao tada pojedinci kreću  samostalno rješavati probleme. Kako to završi vidjeli smo u petak. Stoga nemojmo se iznenaditi novim neredima već na sljedećoj utakmici, jer ovo ludilo nije ni blizu kraja.

 

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: