Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Skupina C: Što očekivati, igrači za pratiti i predviđanja

Skupina C će biti jedna vrlo teška skupina. U drugom dijelu našeg odbrojavanja ćemo vam pisati o skupini C na Euru 2016, u kojoj se nalaze Njemačka, Sjeverna Irska, Poljska i Ukrajina.

Skupina C

Nosioci skupine C su svjetski prvaci, Njemačka koja će pokušati oponašati dostignuća Francuske 2000. i Španjolske 2012. godine, sa željom da dodaju trofej Europskog prvenstva u svoje vitrine, pored onog sa sa Svjetskog.

Njemačka

Tri puta europski prvaci, Njemačka će osjećati pritisak da donese kući još jedan trofej, nakon što su okrunjeni prvaci svijetau 2014. godini. Oni će morati impresionirati u grupnoj fazi i svi očekuju od njih da to urade.

Nijemci izgledaju vrlo osjetljivi u obrani, primajući devet golova u njihovih deset utakmica. Pobjednici Svjetskog prvenstva su samo ispratili Poljsku sa jednim bodom za pobjedu u skupini D, ali oni će u ovoj skupini u Francuskoj biti favoriti i svi koeficijenti ukazuju na njih kao favorite, pa čak i za osvajanje ovog turnira.

Igrač za pratiti: Thomas Muller

Predviđanje: Finale

Koeficijent na osvajanje Eura 2016

Screenshot_8

Sjeverna Irska

Na svom prvom velikom natjecanju u 30 godina, Sjeverna Irska se kvalifikovala kao prva u svojoj skupini. Duh ekipe će biti visok na putu za Francusku, nakon vrlo dobre runde u kvalifikacijama. Mnogi će htjeti da zaustave golove Kyle Laffertyja, koji je u nevjerovatnoj formi za reprezentaciju, unatoč nedostatku na klupskoj razini, otkako je napustio Rangerse u 2012. godini. Sjeverna Irska se ne može osloniti na golove jednog igrača, međutim, tu je i njihov kapetan Steven Davis i još nekoliko starijih i iskusnijih igrača koji će sigurno zasjati.

Igrač za pratiti: Kyle Lafferty

Predviđanje: Posljednjih 16

Koeficijent na osvajanje Eura 2016

Screenshot_11

 

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Poljska

Poljaci su postigli najviše golova u kvalifikacijonim utakmicama, sa 33 gola u deset utakmica, i samo Engleska je imala bolju ukupnu gol razliku. Poljska je i dalje propustila to prvo mjesto u vrlo teškoj borbi sa Njemačkom. Oni će tražiti osvetu protiv svojih susjeda, koje su već uspjeli pobijediti u kvalifikacijama.

Igrač za pratiti: Robert Lewandowski

Predviđanje: Posljednjih 16

Koeficijent na osvajanje Eura 2016

Screenshot_9

 

Ukrajina

Ukrajina se kvalificirala iz baraža, gdje je pobijedila Sloveniju kod kuće u prvoj utakmici. Nogometna nacija, koja je formirana kada se posljednji put Sjeverna Irska takmičila na nekom velikom natjecanju. Relativno novi tim će se pripremati za susret sa timom iz druge generacije. Ukrajina se pomakla na njihovu drugu generaciju igrača otkako su formirali tim i opet su uspjeli da iskopaju neke kvalitetne igrače.

Nakon završetka na trećem mjestu u skupini C, Ukrajina će poduzeti neke pozitivnosti iz nekoliko istaknutih nastupa. Oni se ni malo ne stide što su završili iza Španjolske u grupi, koja je bila na vrhu. Sada u grupi imaju Njemačku, Poljsku i Sjevernu Irsku, grupa iz koje će se teško izaći kao pobjednik.

Igrač za pratiti: Andriy Yarmolenko

Predviđanje: Grupna faza

Koeficijent na osvajanje Eura 2016

Screenshot_10

Koeficijenti u grupi C

Screenshot_12

 

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: