Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Slaven Bilić pred finale Eura 2016 poslao poruku za Dimitri Payeta

Slaven Bilić pred finale Eura 2016 poslao poruku za Dimitri Payeta. Zvijezda West Ham Uniteda će biti ključni čovjek za Francusku protiv Portugala.

Slaven Bilić pred

Trener West Hama, Slaven Bilić je poželio Dimitri Payetu mnogo sreće uoči finala Eura 2016., putem službene web stranice kluba.

Wrst Hamov čovjek je bio jedna od zvijezda turnira ovog ljeta s nizom impresivnih nastupa za domaćina.

[su_reklama]

On je bio ključ za prolazak Francuske kroz grupnu fazu i nadastio je tu formu u nokaut fazama, gdje su napravili svoj put do finala.

On će sada biti ključ za Didier Deschampsovu ekipu protiv Portugala, gdje mu je Slaven Bilić poslao poruku i poželio mu sreću uoči ovog susreta.

[su_bet365_euro2016_copy]

“Želim poželjeti našem Čekićaru godine, Dimitri Payetu sve najbolje i puno sreće u finalu,” rekao je Bilić na zvaničnoj web stranici West Hama.

“Dimi je bio jedan od najboljih igrača na turniru, a sada on i njegovi zemljaci imaju finalnu utakmicu protiv Portugala u Parizu. Naravno da smo svi iza njega i nadam se da će slaviti.”

Sada će biti zanimljivo vidjeti hoće li Payet možda napraviti svoj konačni trag na turniru i pomoći svojoj ekipi da osigura trofej na domaćem terenu.

Utakmica će vjerovatno pokazati čvrstu vezu dvije ekipe i Francuska će se oslanjati na njega i njegove trenutke magije, kao što je to već pokazao nekoliko puta.

Utakmica je počela i možete se kladiti uživo na Bet365.

Screenshot_25

KLADI SE UŽIVO [su_bet365_euro2016_copy] [frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: