Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Sol Campbell: Riskantno je da Stones nastupi na Euru

Bivši igrač engleske reprezentacije, Sol Campbell smatra da je previše riskantno za Englesku da na Europskom prvenstvu nastupio 22-godišnji štoper Evertona, John Stones za kojeg su zainteresovani mnogi europski velikani.

Stones

Nekadašnji štoper Arsenala i Tottenhama smatra da bi se Roy Hodgson trebao odlučiti za Garyja Cahilla i Chrisa Smallinga u zadnjoj liniji, jer je, prema njegovoim mišljenju, John Stones sklon pogreškama u zadnjoj liniji koje su uobičajene kod igrača njegovih godina.

Campbell smatra da Stones nema dovoljno iskustva kako bi nastupio na velikom takmičenju kao što je Europsko prvenstvo, ali ne sumja da će to iskustvo godinama doći.

“Osobno bih se odlučio sa Smallinga i Cahilla. Za mene je drastično da Stones bude starter. Ako griješimo u prijateljskim utakmicama imamo više vremena za učenje. On mora shvatiti da postoje trenuci kada možete igrati sa loptom i kada je morate čuvati.”, rekao je Sol Campbell engleskim medijima.

Campbell je dio engleske reprezentacije koja je stigla do polufinala Eura 1996. godine, i on smatra da bi i za Hodgsona minimalan cilj na predstojećem Europskom prvenstvu trebao biti najbolje četiri ekipe turnira.

“Mislim da će Engleska doći do finala, zaista mislim. Upspjeh za Hodgsona je polufinale ili nešto više. Morate pogledati šta je učinio, ali on mora barem doći do polufinala. Engleska momčad je s njim napredovala, zaslužuju bar polufinale.”, riječi su Sola Campbella.

Engleska će na Europskom prvenstvu u Francuskoj koje počinje 10. lipnja nastupiti u grupi B u kojoj se još nalaze Rusija, Wales i Slovačka.

[su_betfair_200eura] [frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: