Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Što je Cristiano Ronaldo rekao za reprezentaciju Hrvatske?

Portugal i Mađarska odigrali su utakmicu sa puno golova, na kraju završilo je sa 3-3, tako da su poznati i učesnici osmine finala iz grupe F. Portugal će u osmini finala igrati protiv reprezentacije Hrvatske kojoj se nisu nadali, a da budemo iskreni, nije se ni Portugalu nadala Hrvatska.

Cristiano Ronaldo

Promjenu plana donio je Island svojim kasnim golom protiv Austrije, te su tako sebe u osmini finala odveli na Englesku. Hrvatska je na kraju dobila najtežu reprezentaciju od svih trećeplasiranih, a to je Portugal kojeg predvodi Cristiano Ronaldo.

Portugal je remizirao u sve tri utakmice, stvarali su puno šansi, ali lopta nekada jednostavno nije htjela u gol. Najveća opasnost po Hrvatsku bit će svakako zvijezda Real Madrida, Cristiano Ronaldo koji je nakon utakmice protiv Mađarske kratko komentarisao hrvatsku reprezentaciju.

”Bila je ovo luda utakmica s puno golova. Sad nas čeka Hrvatska, odlična reprezentacija, ali mi moramo ići na pobjedu”, rekao je Cristiano Ronaldo, a ni izbornik portugalske reprezentacije, Fernando Santos nije previše govorio.

[su_bet365_euro2016_copy]

“Moramo na kraju biti sretni što smo i dalje u turniru. Bila je ovo teška utakmica, no stvarali smo prilike i zabijali.”

Ronaldo očito nije zadovoljan ishodom na kraju, te je odbio nakon utakmice odgovarati na pitanja novinara UEFA-a na konferenciji za medije.

Portugal i Hrvatska igrat će utakmicu osmine finala u subotu na stadionu u Lensu.

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: