Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Thomas Muller: “Golovi nisu moje gorivo”

Napadač njemačke reprezentacije, Thomas Muller rekao je da mu golovi nisu bitni, već da razmišlja o osvajanju Europskog prvenstva sa Njemačkom. Njemačka će igrati u polufinalu Eura protiv domaćiana Francuske na Velderomeu u četvrtak.

Thomas Muller

Napadač Bayerna iz Minehena bio je najbolji strijelac ‘Elfa’ u kvalifikacijama za ovo prvenstvo sa devet golova, ali na ovom prvenstvu još nije postigao nijedan pogodak.

“Golovi nisu moje ‘gorivo’. Oni su možda samo ‘farba za moje auto’, da izgleda lijepo izvana. Ali ono što me zaista pokreće je moja želja za uspjehom.”, rekao je Mulelr za novinare na press konferenciji u Marseilleu uoči polufinalnog meča protiv Francuske.

“Naravno da bih volio postići gol. U Južnoj Africi sam završio Svjetsko prvenstvo kao najbolji strijelac, propustio sam polufinale zbog suspenzije i otišli smo kući. Uživao sam u Brazilu puno više.”, riječi su Thomasa Mullera.

http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet365/

KLADI SE NA POLUFINALE

Vratar njemačke reprezentacije, Manuel Neuer rekao je da se njegova reprezentacija ne plaši Olivera Girouda koji je postigao dva gola u pobjedi Francuske nad Islandom u četvrtfinalu.

“Giroud je veoma opasan strijelac unutar kaznenog prostora. Jak je u vazduhu, i opasan za braniče, ali mi ga znamo i pripremićemo se za njega.”

“Ne volim obraćati pažnju samo na jednog igrača iz protivničkog tima. Oni imaju dosta kvaliteta sa ostalim igračima, također.”, riječi su Manuela Neuera.

Komentarisao je Antoinea Grizemanna.

“Grizemann je nevjerojatno jak kada je u poziciji ‘jedan na jedan’ kao i u kontranapadima.”

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: