Tko su potencijalni protivnici Hrvatskoj u osmini finala?

Tko su potencijalni protivnici Hrvatskoj u osmini finala? Danas smo vam predstavili koji to sve scenariji vode Hrvatsku u osminu finala Eura 2016. Sada ćemo vam objasniti koji su to potencijalni protivnici Hrvatske ukoliko uspiju proći u osminu-finala.

Tko su potencijalni protivnici

Hrvatska ulazi u završnu utakmicu protiv Španjolske nakon razočaravajućeg remija protiv Češke, nakon što su ih neredi hrvatskih navijača omeli i dekoncetrirali.

Screenshot_51

Ukoliko Hrvatska pobijedi Španjolce, oni će osvojiti skupinu D. Ako odigraju neriješeno, završit će na drugom mjestu. Ako pak izgube, to će biti malo složenije, ali moguće je da će Hrvatska zatim završiti na trećem mjesto, što je najgori scenarij za Hrvatsku, to je treće mjesto sa četiri boda. Prilično sigurna oklada je da će Hrvatska igrati u osmini-finala, ukoliko UEFA ne bude uplela svoje ruke zbog jučerašnjih nereda.

Screenshot_52

Ukoliko Hrvatska pobijedi Španjolsku i bude prva u skupini D, potencijalni protivnici hrvatske reprezentacije će biti trećeplasirane ekipa iz skupine B, E i F.

Screenshot_53

skupina B skupina E skupina F

[su_betathome5besplatno]

Da bi Hrvatska završila na drugom mjestu skupine D, potreban im je remi protiv Španjolske u sljedećoj utakmici. Ukoliko bi to uspjeli, u osmini finala bi igrali protiv pobjednika iz skupine E, gdje predviđamo Italiju, koja se već kvalificirala u osminu-finala, ali još uvijek nije odlučeno da li su prvi u skupini, jer ima još jedna runda utakmica.

skupina E

[su_bet365_euro2016_copy]

Treća i posljednja opcija je da završe treći u skupini, imali bi mogućnost da dobiju pobjednike skupina A i B. Kao što vidimo na slikama ispod u skupini A će najvjerovatnije pobjednik biti Francuska, ali ne možemo sa sigurnošću to reći, jer posljenju utakmicu igraju protiv Švicarske koja bi također mogla da iznenadi domaćina. U skupini B potencijalni protivnik bi mogla biti Engleska, Vels ili Slovačka, gdje će Slovaci odmjeriti snage sa Englezima, a Rusi sa Velsom, koji također ima veliku šansu da bude pobjednik ove skupine (ukoliko pobijedi Rusiju), ali moraju navijati da Slovaci odigraju neriješeno ili da pobijede Engleze s tim da oni imaju bolju gol razliku.

skupina A skupina B

Oznake: