Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

UEFA odredila kaznu Hrvatskoj nakon nereda u utakmici protiv Češke

UEFA odredila kaznu Hrvatskoj nakon nereda u utakmici protiv Češke. UEFA je kaznila Hrvatsku sa 100.000 € zbog gužve i problema sa huliganima prošlog tjedna na Euru 2016 u susretu s a Češkom.

UEFA odredila

Disciplinska komisija europskog nogometa je također zabranila prodaju ulaznica Hrvatskom nogometnom savezu (HNS-u), jer su hrvatski navijači identificirani kao huligani za ostatak turnira.

UEFA je stala sa oštrim sankcijama, iako je Hrvatska ponovila iste incidente više puta. UEFA je prošlog tjedna predala Rusiji uvjetnu diskvalifikaciju iz natjecanja nakon što su neki od njihovih navijača izazvali nerede i napali Engleske navijače nakon utakmice u Marseille-u.

U petak je utakmica zaustavljena na četiri minute prije kraja kada su Hrvatski navijači bacali baklje na teren i napadali se međusobno.

[su_hrvatska__spanjolska]

UEFA je sprovela istragu i optužila HNS za huliganstvo, korištenje baklji, vatrometa i rasističkog ponašanja. CPP je u izjavi rekao: “Neučinkovitost, neaktivnost i nedostatak želje iz državnih institucija je dovela u ovu situaciju u kojoj smo sada i u kojoj su svi postali taoci huligana.”

Hrvatskoj je izrečena kazna od UEFA-e i svjetskog upravnog tijela FIFA-e nekoliko puta u prošlosti zbog gomile problema, uključujući činjenicu da su im oduzeli bod u kvalifikacijama za Euro 2016 nakon svastike iscrtane na terenu u Splitu uoči utakmice sa Italijom uz pomoć kemikalija.

Oznake:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?